top of page

Tore kui kingitused tulevad meile koju kätte – Globaalne liider Eestis

Tead seda tunnet kui justkui välk selgest taevast tabab Sind ja Sa tead sõnu seletamatu selgusega, et pead midagi tegema või kuhugi minema. Minuga juhtus nii 2018 aasta suvel Holistika Instituudi terapeudiõppe suvemoodulil kui meile tutvustati Chris Griscomi tööd ja tegemisi. Vaatasin ta pilti suurel ekraanil ja teadsin, et selle naise juurde pean ma minema. Polnud mingit aimu, millal ja kuidas ja kus ... aga oli selge tunne, et nii see saab olema.


Ei läinudki palju aega kui juba paari kuu pärast olin Kreekas elus esimest korda Chris Griscomi Intensive retriidil. Ega ma ei teadnud täpselt, kuhu ma lähen ja mis seal toimuma hakkab, aga kõik tundus nii õige, põnev ja inspireeriv, et hinges polnud vähimatki kahtlust. Sellest sai minu jaoks elumuutev kogemus nii paljudes mõõtmetes, et 5 aastat hiljem 2023 sügisel võtsin uuesti ette teekonna Kreekasse, vaiksele Naxose saarele, et Chrisi retriidil teist korda osaleda.


Chris ja tema poolt välja koolitatud juhendajad on professionaalsed, soojad ja maailma suurima südamega. Nende unikaalsus, elutarkus ja sügavus voolavad sinuni esimesest hello’st kuni viimase  bye-bye’ni. Lihtsalt nii hoitud ja teistmoodi on nendega koos olla. Koheselt kui oled registreerunud ja teed osaluse eest ülekande, alustab Chris Sinu häälestamist kõrgematele sagedustele ja tegevus saab alguse.



Retriidi iga päeva nii-öelda naelaks on üks ühele sessioon, regressiooni teraapia seanss, Light Institude juhendajaga, kes on  Chrisi poolt välja õpetatud erilised võlurid ja selles valdkonnas tegutsenud aastakümneid. Kõike seda, mis neil sessioonidel toimub on vist võimatu, ega ilmselt peagi, sõnadesse panema.  Saab vaid öelda, et see sisemine puudutus, põhjalikkus ja tohutu unikaalsus, mida seal saad kogeda, endas avastada on erakordne. See on võimalus oma teadvusruumi laiendada ja sügavaid peidetud aardeid avastada. Chris puudutab teemasid nagu eelmistest eludest kaasa tulnud tunded ja emotsioonid, läbi elude toimuvad suhtemustrid ja nende puhastamine, oma unikaalsete annete avamine ja kasutusele võtmine, üheaegselt toimivad eksistentsid erinevates teadvusruumides, enda elu loomine ja enda „ellu“ äratamine, iseenda tõelise olemuse avastamine ja palju muud.


Kaks korda päevas, peale hommikusööki ja peale õhtusööki, toimuvad vestlus- ja jagamisringid Chrisi juhendamisel. Ta räägib lahti erasessioonidel käsitlusse tulevad teemad, uurib meie kogemusi, vastab tekkinud küsimustele, aitab kui kellegil on keha toimuvale reageerinud jne. Põnev on kuulata tema teemade käsitlust, aga vaadelda ka kuidas ta erinevate inimestega „töötab“, kuidas kedagi toetab, millise nurga alt teemadele läheneb. Nagu ikka on ühisruumi teemad tihti kõiki puudutavad ja paljudele olulised.  Aga loomulikult Sina ise valid, mida ja palju Sa soovid kõigiga jagada.


Olen 7 aastat holistilise regressiooni terapeudina töötanud, ise lugematuid teraapiaid läbi teinud nii kliendi kui terapeudina, kuid Chrisi juhendajatega saadud kogemused seisavad väga eredalt meeles ja tõid väga suure tervenduse, selginemise, rahu ja täiesti teistmoodi oleku endasse. Justkui keegi oleks sirmi elult eest ära võtnud või mustvalge teleka lõpuks värvilise vastu vahetanud. Nii positiivselt raputavad olid need kogemused mulle.


Chris Griscom on ühtepidi küllalt otsekohene, konkreetne, natuke isegi sellise nõudliku vanema energiaga, et võta nüüd ennast kokku ja mis sa siin jahmerdad, hakka elu nautima. Teistpidi temast õhkub soojus, armastus, tohutu kosmiline hoituse tunne (kui nii saab öelda), mida ma pole sarnasel viisil veel kuskil mujal tundnud. Minul on olnud erakordselt lihtne temaga asju arutada, ennast hingepõhjani avada, koos valgust maailmale jagada ning uut imelist loomingut paljudele pakkuda. Olen kogu südamest tänulik selle võimaluse eest ning jagan suurima rõõmuga kõike seda Sinuga!



Chrisil on igal korral midagi uut ja põnevat pakkuda, välja arenenud. Üks tema meelisteemasid on meie keha ja olemuse vaheline koostöö ja suhtlus. Sellel kevadel lõpetas ta aastaid kestnud töö ja andis välja oma 15nda raamatu „Potential Body: Helix of Enlightened Health“. Põnevat infot sellest oleme kuulnud juba eelmistel kohtumistel, kindlasti tulevad need teemad ka seekord käsitlusse. Chrisiga veedetud aega annab täitsa uue mõistmise meie tegemistele siin inimkehas ja planeedil maa. Temaga kontakt saab loodud koheselt kui otsustad osaleda ja jääb püsima väga erilisel viisil ka peale füüsilist kohtumist.


Seega julgen siiralt kätt südamele pannes Chris Griscomi tegemisi soovitada, Sind kutsuda neist osa saama. Kui tunned hinges äratundmise, et täpselt nüüd ja siin on selleks õige aeg ja hetk, siis usalda seda tunnet ja tule meiega koos uut olemist avastama. 9. mail pakub Chris meile imelise õhtuse esinemise Kultuurikatlas, algusega kell 17 ning 10-15. mai toimub Intensive retriit esimest korda Eestis. Kasuta seda võimalust, mis seekord meile koju kätte tuleb ja registreeru siin.



117 views

Recent Posts

See All
bottom of page