top of page

Haprus ja vägi ühes kohas

Updated: Jan 27

Täna kummardan ma kõigi ees, kes valivad olla lähi suhtes. Olgu see armastava partneri, sõbra, pereliikme või elu enesega. Kummardan austuses kõigi ees, kes julgevad ennast avada iseendale, maailmale ja teistele hingedele. Imetlen inimesi, kelles on usaldust, et lubada teine inimene oma isiklikku ruumi, endale väga lähedale. Võtta maha piirangud ja kasutud maskid ning näidata oma pärisolemust ausalt ja piiritult. Jagada oma mõtteid, tundeid, kogemisi avatult. Võtta aega, et teist päriselt kuulata. Rääkida hingest, tunda kogu südamest ja elada kirega ... OLLA SINA ISE ja lubada teisel olla hinnangute vabalt tema ise!


See on hea tunne, tohutult vabastav ja avarust toov. Selles haavatavas olekus on miski imeline haprus, õrnus ... piiritu aktsepteerimine ja ilu. Seal on vägi, päris LOOMING, oma hingetee, miski palju sügavam ja ilusam.


Pole kahtlust, et lähi suhted on kiirtee iseendani, oma lapsepõlve haavade tervendamiseni ning sügavama arenguni. Loomulikult võib selles kohas ka haiget saada, tahtmatult üksteist väga sügavalt puudutada, kõik valu võib halastamatult pinnale tulla. Kuid toetav on mõista selle teekonna vajalikkust ja meeles pidada, et meist igaühel on täielik vastutus oma elu loomingu eest. Teine inimene su kõrval ja kõik väline on vaid peegel iseenda veelgi paremaks mõistmiseks ja tundma õppimiseks. Jõudu meile kõigile sellel imelisel teel! Jätkugu meil ikka jaksu ja toetust avada ennast koos olemisele, koos loomisele ja sisemisele arengule.


Olen kogu südamest tänulik oma armsatele, imelistele hingedele, kellega on suur rõõm ja au seda olemist siin kogeda, luua ja nautida. Armastust ja hingepaid kõigile!


Hea on teada, et Sa pole üksi, võta julgelt ühendust, küsi, jaga oma kogemust ning koos saame lahti harutada ka suurimad sasipuntrad, leida toetavad lahendused erinevatele olukordadele. Kirjuta ja olen Sinu jaoks olemas.






102 views
bottom of page