top of page

Selle sügise ilu ja sügavus

Ma olen märganud, et inimesed on katki.

Suhted on katki.

Unistused on katki.


Ja ma rõõmustan selle üle. Mitte sellepärast, et tahaksin kellelegi halba, vaid selle üle, et katki minemisel on midagi ilusat ja head. Midagi, mis teeb elu ees alandlikuks, paneb paika piirid ja prioriteedid, mõistuse ja tunded. Ja sünnitab nii palju head.


Ma soovin Sulle sellesse sügisesse kaosesse rahu ja mõistmist. Ma soovin, et näeksid kaaslast oma kõrval sellisena nagu ta päriselt on, mitte sellisena nagu Sa tahaksid, et ta oleks. Sedasorti alistumine, oma ootustest lahtilaskmine ja elu aktsepteerimine on teekond, mis viib otsejoones südamerahuni.


See on teekond, kust endisena tagasi enam ei tulda. Ma soovin Sulle kuulamist ja kuuldud olemist, nägemist ja nähtud olemist. Ma soovin, et liiguksid keset kaost justkui aegluubis, märgates mustreid ja tunnetades hetke potentsiaali. Et koos närbuvate lehtede ja esimeste öökülmadega oleksid valmis võtma vastutust, lubama ja leppima, hoidma kinni ja laskma lahti, kui süda seda soovib. Hoia end.


Autor: Kristi Kalluste, armas hing, maailmarändur ja ratsionaalne boheemlaslik looduslaps, puhaste ja looduslike kosmeetikatoodete ja Bonobo brändi looja.

Rohkem saad Kristi ja tema loomingu kohta lugeda siit: www.bonobo.ee18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page